We are just a call away

+91 8687 600 600


Be inspired with the Spirit of Marco Polo!

At Polo Rooms, We are inspired by Marco Polo whose travels are recorded in ‘The Travels of Marco Polo’, a book that introduced Europeans to Central Asia. Marco Polo, himself amongst history’s greatest travellers, has undoubtedly inspired many iconic Travellers, explorers worldwide and continues to do so.

We don't just sell rooms, We give you an experience so that travelling is always 'Fun' for you.

With Polo Rooms, We want to make the experience of travelling Happy and Joyful. We have mastered the art of meeting your highest expectations!

We are the first and only Chain of Premium budget hotels introducing Micro stays in India.

We Assure You-

Affordable Stays,     Safe and secure,     Comfortable & Clean Rooms

  1. What is Polo Rooms?
    Ans- Polo Rooms is a chain of Premium budget hotels offering standardized and predictable stays to guests. We are India’s first and only chain of branded hotels offering Micro-stays for travellers.
  2. How is Polo Rooms different than other travel portals and other branded hotels?
    Ans- In Polo rooms, you get to pay only for the time you stay with unique innovative ‘Micro-stays’ and get a perfect new age standardised experience when booking full stays.
  3. What are the key facilities in any Polo Room?
    Ans- Every Polo Room has an Lcd TV, A.C, Fast & Free Wi-Fi, neat and clean Linen, white Fresh Towels, Clean Washrooms, Toiletries Basket and a dedicated work area in the room. Complimentary Breakfast for every Full Stay guest.
  4. What are Micro-stays?
    Ans- ‘Micro-stays’ - Concept that enables travellers to avail hotel rooms for a few hours, anytime! These rooms are given at steep discounted rates from the usual daily tariff.
  5. How can I book a ‘Polo Room’ for micro stays?
    Ans- By choosing ‘Micro-stay’ tab in booking page of the hotel selected, you will get the available slots which are providing. Now, you can book the slot for ‘Micro-Stay’ according to your time of arrival.
  6. When can I avail a micro-stay?
    Ans- You can avail a micro- stay for 5 hours within a period of 1 day from the present day.
  7. Do I need to make any payment at the time of booking?
    Ans- It’s optional. You can either pay online to avoid carrying unnecessary cash or Pay at the hotel itself. But for ‘Micro-stays’ you need to make online payment using PayU Money.
  8. Are there any standard check-in and check-outs Timings for ‘Micro-stays’?
    Ans-NO! For the convenience of all travellers, we have not put any standard check-in & check-outs for ‘Micro-stays’. Any Traveller can choose Any micro-stay timings from the options we’ve made available !
  9. Would services offered for micro-stays be any different than for full stays?
    Ans- Only Complimentary Breakfast will not be provided in ‘Micro-stays’. Rest all facilities and services are the same for all ‘Polo Rooms’ are the same!
  10. What is the standard check-in and check-out time for a full stay?
    Ans- The standard check-in time is 12 noon and check-out time is 11 am. We have some 24-Hour Check-In Polo Rooms and is mentioned in description as well !
  11. What documents should I carry for an easy Check-In in a ‘Polo Room’
    Ans- You need to carry the confirmation e-mail/ booking ID sent to you at the time of booking and any of your ID proofs that should have your address and photograph. Please note that PAN card does not qualify as an acceptable ID proof.
  12. Does ‘Polo Rooms’ offer special discount to me if I have a long stay or if I am a loyal Customer?
    Ans- Depending on the current occupancy and the duration of your stay, you might be eligible for a special discount apart from the existing offers. Please send a mail to booking@polorooms.com or call us on – 8687 600 600  for details.
  13. Does ‘Polo Rooms’ allow couples?
    Ans- Yes! Polo Rooms does allow couples provided they show the documents having the same surname. Although Some Polo Rooms do allow couples but should have valid Address proofs with Address not in same city. Just Call us on 8687 600 600 for correct info!
  14. Can I get my ‘Polo Rooms’ booking cancelled?
    Ans- ‘Polo Rooms’ booking can be cancelled simply by calling us on 8687 600 600 !
  15. Will I get a refund on my cancellation?
    Ans- Full Amount to be refunded for all 1-day prior cancellation of bookings.
    Note – There would be no refund of bookings made for ‘Micro-stays’
  16. What if I make an error while booking and it goes through ?
    Ans- Just Call us on 8687 600 600! Our Champions will resolve any issues.
  17. What if I have booked a ‘Micro-stay’ with ‘Polo Rooms’ and I am not able to reach on time? Can I postpone my booking?
    Ans- We give a window of 1 hour time for ‘Micro-stays’ for guests who are not able to reach on time. But, postponing of booking will be entirely dependent on the room availability and so for such issues, please call us on 8687 600 600 to clear query!





Privacy Policy

This privacy policy sets out how Proton Hospitality Services Pvt. Ltd. (The Parent Company of Polo Rooms) uses and protects any information that you give when you use this website.

Proton Hospitality Services Pvt. Ltd is committed to ensuring that your privacy is protected. Should we ask you to provide certain information by which you can be identified when using this website, then you can be assured that it will only be used in accordance with this privacy statement.

Proton Hospitality Services Pvt. Ltd may change this policy at any time and same shall be declared in the Privacy Policy Section on www.polorooms.com/privacypolicy

What information we Need-

We may collect the following information:

— Name

-Mobile Number

-Email ID

Security

We are committed to ensuring that your information is secure with us. In order to prevent unauthorized access or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard and secure the information we collect online.

If you believe that any information provided by you is incorrect or incomplete, please write to us or email us or get in touch at the following address as soon as possible.

We will promptly correct any information found to be incorrect.

Email: booking@polorooms.com
Address: Plot T/3,’Vishnukripa’ Apts, Laxmingar, Nagpur-440022

POLO FOR CORPORATES

Polo Rooms for Corporates

Avail Exclusive Deals & Packages on Corporate Tie-ups.

Always Happy to Welcome You!


Now, Save on Travel Bills but get best quality Hotel Stay at multiple Locations

Partner with Polo Rooms

Join hands with the most reliable chain of budget hotels-

      Highest Occupancy.
      More New customers at zero acquisition cost
      Superior technology
      Best in class Support staff
      Trusted Chain of Premium Budget Hotels


We will contact you in 24 hours.

Polo Rooms for Corporates

Avail Exclusive Deals & Packages on Corporate Tie-ups.

Always Happy to Welcome You!